Hunz Wiki
Advertisement

Rövid leírás[]

Az Infestation: Sourvivor Stories emulátoraként működő HunZ egy Zombie MMORPG játék! Az egész egy elképzelt posztapokaliptikus világban játszódik ahol a cél mindenkinek a túlélés. Különböző módon lehet valaki a tökéletes túlélő. Vannak magányos farkasok, vannak akik falkában járnak, vannak békés emberek és természetesen van akit a vér látványa motivál. Mindenki maga döntheti el hogy miként akarja ezt a játékot játszani, ebben csak a játékos közösség befolyásolhat. Az egésznek teret adó Colorado map egy körülbelül 10 négyzetkilométer nagyságú terület, ahol a kis tanyáktól kezdve a legnagyobb városokig barangolhatnak az életben maradt emberek. Természetesen nem egy családi kiruccanást képzeljetek el, a zombik mindenhol ott vannak és az emberekre vadásznak. A játékosokat sem kell félteni, hiszen a nagy fegyverarzenálnak köszönhetően mindenki elég jól fel tud készülni a harcra.

Fegyverek[]

A játék elengedhetetlen részei a fegyverek. Különböző típusú eszközöket találhatunk egész Colorado területén. A játékban találhatóak ütőfegyverek és lőfegyverek . Minden karakter egyszerre 2 fegyvert tarthat magánál (1db ütő eszköz vagy pisztoly + 1db "nagy" lőfegyver )  melyeket gyorsgombokkal vagy egérgörgővel tud váltogatni a többit csak a táskájában tarthatja illetve onnan cserélheti ki azt ami a kezében van éppen. 

Colorado map[]

The-warz-map-latest.jpg

A terület minden pontja bejárható vizen és földön gyalog vagy autóval. Útközben városok, tanyák, faluk autóroncs barikádok helyezkednek el ahol a túlélők felszerelést élelmet és menedéket kereshetnek.